Korábban megvalósult projektjeinkről Vevőink mondták

Vevőink a kéréseikkel és kérdéseikkel az építkezés bármely fázisában bizalommal fordulhatnak hozzánk. Munkatársaink a teljes projektet végigkísérik velük és igény esetén belsőépítészeti terveket valamint egyedi megoldásokat is alkalmazunk.

“Ebben a megyében nem igen tudnék mondani olyan embert ,aki olyan minőségű társasházat épít , épített mint ti ! Hálás vagyok a sorsnak ,hogy Veled találkoztam , és az általatok épített egyik lakás boldog tulajdonosa lehetek ! Sajnos az elmúlt években volt részünk mindenben de olyan emberekkel mint ti még csak véletlenül sem találkoztam. A leendő vevőidnek pedig azt üzenném ,hogy jöjjenek le , nézzék meg és az ott lakoktól érdeklődjenek ! Azt a minőséget amit ti képviseltek, leírni nem lehet , és nem is kell , azt látni kell!”
V.Cs

“Nagyon szimpatikus a rugalmas hozzáállás és ezt a kivitelezők részére is elmondhatom! Ami kérésem felmerült azt menetközben rugalmasan megoldották!”
I.Zs.

“A lakóközösség nevében köszönjük szépen a lépcsőház burkolási projekt sikeres befejezését és a gáz-és villanyóraszekrények gyors beépítését!”
K.I.

Örülök, hogy az épületgépészeti tervezésnél a lakások fűtésére és használati melegvíz-ellátására a prémium kategóriájú és kiemelkedő hatásfokú Remeha kazánokra esett a választásod. Döntéseddel a lakások vevői kiváló minőségű és ár-értékarányú kazánokhoz valamint helyi szervizpartnerhez jutottak.
V.G

“Kedves László! Nagyon köszönök mindent!”
A.E.

“Nagyon szép kivitelezésű ház! Gratulálok! “
S.SZ.I

“Én mindenkivel rendkívül elégedett vagyok!!!-ha kértem valamit azonnal ugrottak, mind a Zsolti, mind az emberek.-sőt még abban is segítettek ami nem az ő dolguk lett volna. Nagyon segítőkészek voltak, részemről 10ből 10. Mindent köszönök NEKED is Laci! / az ügyvitel is tökéletes, a tájékoztatásod az odafigyelésed,/ Minőséget képviseltek!-és örülök, hogy vettem Tőled lakást, lakásokat. “
B.H.

“Maximálisan meg voltam mindvégig, és vagyok is elégedve veletek. Örülök hogy bármi gondunk volt te azonnal intézkedtél. Csak jó híreteket tudom vinni! Tudom hogy rengeteg munkád van benne és szeretném is ezt a tisztességes hozzá állásodat megköszönni! Összeségében elégedett vagyunk és nagyon boldogok vagyunk ebben a szép lakásban. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok neked és családodnak!”
F.P.

“Nagyon szép lett!”
H.A.

Csatlakozom ahhoz a lakótárshoz, aki dícsérte a ház minőségi tervezését, kivitelezését. Valamint dícséret illeti Önt, munkáját, a vevőkhöz való hozzáállását. Köszönöm.
R.B.

Ne szalassza el az alkalmat

Egy kitűnő minőségű új lakás most kihagyhatatlan feltételekkel és nagy megtakarítással az Öné lehet. Tekintse meg a még elérhető lakásainkat!