Bemutatkozás

Néhány szó a Center-Home Kft-ről

A megfelelő lakás kiválasztása az egyik legfontosabb döntés minden ember életében.
A Center-Home Kft-nél fontosnak tartjuk, hogy társasházaink lakásai hosszú távon is értékes, minőségi otthonok és kiváló befektetések legyenek leendő Tulajdonosaik számára.
Vevőink a kéréseikkel és kérdéseikkel az építkezés bármely fázisában bizalommal fordulhatnak hozzánk. Munkatársaink a teljes projektet végigkísérik velük és igény esetén belsőépítészeti terveket valamint egyedi megoldásokat is alkalmazunk.

„Számomra Sopron és Győr az építészet fellegvárának számít. Célul tűztem ki, hogy a társasház építés előnyeit szülővárosomban, Fertődön is megteremthessem, szem előtt tartva azt, hogy ugyanazon a színvonalon, de a nagyvárosinál mégis kedvezőbb árakon építsünk új, korszerű otthonokat. Azoknak, akik a város előnyeit élvezni szeretnék, ugyanakkor a hátrányoktól mentesülni kívánnak, ideális választás egy olyan szép település mint Fertőd.”

Csik László ügyvezető
CENTER-HOME KFT.

Csik László

Csik László

ügyvezető

Miért éppen Fertőd?

„Fertődi születésű vagyok, itt élnek szüleim és itt éltek nagyszüleim is, így soha nem volt kérdés, hogy családot is itt szeretnénk alapítani. Mindkét gyermekem ide járt iskolába, nagyobbik fiam a fertődi Porpáczy Osztrák-Magyar Szakközépiskolában tanult. Az idők során Fertődön különböző vállalkozásokat alapítottunk, amelyek a magyar-osztrák határforgalom bővített megnyitásával még tovább erősödhettek. Üzletfeleimen és ismerőseimen keresztül egyre jobban megismertem az építőipar szépségeit, nehézségeit és minden részletét, így azokat a fontos szempontokat is, amelyek mai világunkban a korszerű és modern társasházépítés legfőbb ismérvei. A Center-Home Lakások megépítésével olyan építészeti értéket hozunk létre, amely élhető és kényelmes életteret biztosít lakóinak és tovább emeli Fertőd város szépségét és színvonalát.”

Csik László ügyvezető
CENTER-HOME KFT.

Válasszon a Harmónia-ház lakásaiból!

Válassza ki melyik állítás igaz Önre, és kattintson rá!

Lakáscélra

Egy modern, kényelmes és szép lakásban szeretne élni? Részletek itt:

Befektetőknek

Biztonságos és értékálló befektetést keres, magas hozammal? Részletek itt:

+

Ausztriai munkavállalóknak

Ausztriában szeretne munkát vállalni vagy már ott dolgozik? Nézze meg mit ajánlunk!