Az otthon, ahová élmény hazatérni

és ami biztonságot is nyújt…

Az álomotthont nem könnyű megtalálni

Életünk egyik legfontosabb feladata, hogy megtaláljuk a nekünk való lakást, ez azonban rengeteg kutatással, utánajárással, időpont egyeztetéssel jár. Ha olyan modern, innovatív, kényelmes és megfizethető lakást keresünk, amely egész életünkben kiszolgál bennünket, akkor még kisebb az esélyünk arra, hogy ilyet találjunk. Mi a megoldás?

Egy új építésű ingatlan egy életre szól

Sokan azért vágnak neki az építkezésnek, mert tudják, hogy a régi építésű lakások, vagy házak nem felelnek meg a mai műszaki és esztétikai elvárásoknak. Vannak azonban, akik nem szívesen vennék nyakukba egy építkezés terhét. Vannak, akiknek egy családi ház fenntartása túl nagy gondot jelent és nem is szeretnének a napi fárasztó munka után még füvet nyírni, ereszt javítani vagy kerítést festeni.

Harmónia-házunk modern lakásai ideális választást jelentenek mindazoknak, akik innovatív, kényelmes és megfizethető lakást keresnek.

Most itt van a lehetőség:

Fertőd fejlődő városrészében, az újonnan átadott Fertődi Kulturális és Szolgáltató Központ közelében épül Harmónia-házunk, amely kompromisszumokat nem ismerve – korábbi társasházunkhoz hasonlóan – szintén a legmagasabb színvonalat és igényeket célozta meg.

Most egy modern, innovatív lakásunk, egyedi napelemes energiaellátó rendszerrel, klíma előkészítéssel és 1 db zárt udvari gépjármű parkolóval kedvező feltételekkel az Öné lehet.

Érdeklődjön a részletekről telefonon vagy e-mailben!

Miért érdemes itt lakást vásárolni?

A sok válaszból csak 6 nyomós érv…

1. Befektetés

Az új városrendezési terv szerint e városrészben lesz az új városközpont, így leendő lakásával értékálló és hosszútávú befektetésre számíthat, miközben lakását akár bérbe is adhatja.

2. Magas minőség és innovatív tartalom

Harmónia-házunk kivitelezése is a legszigorúbb szabványok szerint történik, miközben lakásainkat hosszabb élettartamra és több generációra terveztük.

3. Alacsony rezsiköltség

A lakástulajdonosok nagyon alacsony rezsiköltséggel számolhatnak, köszönhetően az innovatív, lakásonként egyedi napelemes energiaellátó rendszernek, a 3 rétegű nyílászáróknak és a korszerű 18 cm-es hőszigetelésnek valamint az energiatakarékosságot előtérbe helyező további megoldásoknak.

4. Modern kialakítás

A minőségi anyagok mellett a lakások kialakítása is a legmagasabb igények szerint történik: világos, kényelmes terek, hangszigetelt falak, saját zárt udvari gépjármű parkoló, biztonsági beléptető rendszer, elektromos tolókapu rendszer, lakásonként egyedi napelemes energiaellátó rendszer, energiahatékony REMEHA kondenzációs kazántechnológia, 3 rétegű nyílászárók, korszerű 18 cm-es hőszigetelés, stb.

5. Elhelyezkedés

Az osztrák határ közelsége miatt Ausztriában dolgozó munkavállalók a Harmónia-házunkban munkahelyükhöz közelebb találhatnak kedvezőbb áron minőségi, takarékos, értékálló lakásokat, amelyek mindig piacképesek lesznek.

6. Kiváló ár/érték arány

Több generációra terveztünk és számos egyedi műszaki megoldást alkalmazunk, amelyek következtében Harmónia-házunk lakásai nem csak takarékosak és piacképesek, de értékállók is maradnak.

Biztonság és kényelem...

Harmónia társasházunkat szintén a legszigorúbb előírások szerint terveztük, amelyet a környezet adottságait is figyelembe véve úgy helyeztünk el, hogy az ingatlan udvarán minden lakáshoz 1 db saját zárt udvari gépjármű parkoló, emellett a földszinti lakásokhoz egyedi alapterületű saját zárt kertrészek tartozhassanak.
Ez érdekel

Néhány válasz a felmerülő kérdéseire

A többit telefonon, e-mailben vagy az építkezés helyszínén megválaszoljuk

Teljes körű tájékoztatás

Munkatársunk pontosan bemutatja a lakások technikai és műszaki paramétereit. Igény esetén az építkezés helyszínén is találkozhatnak. Ezt követően Ön pontosan látja az építkezés valamint a lakásvásárlás folyamatát és hogy miként veheti át új otthonának kulcsát.

Személyre szabott fizetési feltételek

Munkatársunk megismerteti Önt a pénzügyi- és hitellehetőségről, valamint a lakástámogató programról is. Kérés esetén elkészíti Önnek a személyre szabott lakásvásárlási tervét, segíti a szükséges dokumentumok kitöltését és az ügyintézést!

Biztonságos lakásvásárlás

A CENTER-HOME KFT. nem a vevői befizetésekből építkezik! Vevőinktől készültségarányosan, mindig csak utólag kérjük az aktuális készültségekhez tartozó vételárrészletet. Válaszolunk kérdéseire, segítjük a tájékozódását és kérése esetén bemutatjuk az építkezést.

Jelentkezzen most, hogy kérdéseire mielőbb választ kaphasson!

Tel.: + 36 70 275 3345
Érdekel