Legfontosabb tudnivalók lakásainkról

Kiemelkedő minőség és innovatív műszaki megoldások!

Kiemelkedő minőség és innovatív színvonal lakásonként egyedi napelemes energiaellátó rendszerrel - harmóniában a Természettel!

Harmónia-ház, üzenet a jövőbe…

Korunk technikai vívmányai az építőiparban is megteremtik szükségességét a ma már elengedhetetlen és jövőbemutató innovatív megoldások alkalmazásának.

Gyakran halljuk, hogy a ma használt energiatermelő eljárások zöme jelentős terheléssel jár a környezete, így kézenfekvő a megoldás, hogy olyan természeti erőforrásokat hasznosítsunk, amelyeknek nincsen légkört károsító hatásuk.

Harmónia-házunk épp attól különleges, hogy a már jól bevált biztonságos és takarékos előrelátó műszaki megoldások mellett azokat a jövőbemutató technikai fejlesztéseket is alkalmazza, amelyek kényelmes és élhető környezetet teremtenek leendő tulajdonosainak.

„Napjaink energetikai hősei a szél és a napsugárzás. A szelet valódi óriások fogják be és alakítják számunkra hasznos energiává.
Hasonlóan impozáns törekvések tanúi lehetünk a napsugárzás energetikai hasznosítása terén.
Már működik a Mojave-sivatagban a világ legnagyobb tükrös naperőműve. Ebben 350 ezer darab, egyenként számítógéppel vezérelt, két méter magas és három méter széles tükör vetíti rá a napsugárzást a három 140 méteres toronyra, amelyekben hagyományos módszerekkel történik a napsugár energiájának átalakítása villamos energiává.
A 2,2 milliárdos költséggel épült Ivanpah Solar Electric Generating System 392 megawatt teljesítményt szolgáltat.”

Néhány szó lakásainkról és a környezetről:

 • Lakásonként saját napelemes energiaellátó rendszer
 • Lakásonként saját energiahatékony REMEHA kondenzációs technológia
 • Lakásonként saját zárt udvari Gépjárműparkoló
 • Földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú zárt kertrészek
 • Kömmerling típusú 88+ profilrendszerű nyílászárók 3 rétegű, 48 mm, LowE-Argon-Argon-LowE rétegrendű, melegperemes üvegezéssel és rejtett tokos redőny előkészítéssel
 • 30 cm vastag kerámiavázas tégla falazat 18 centiméter vastag hőszigetelő rendszerrel és nemesvakolat felületképzéssel
 • Klíma előkészítés
 • Hanggátló falak
 • Lépcsőházi biztonsági komfort beléptető rendszer
 • Zárt udvari gyalogos biztonsági komfort beléptető rendszer
 • Zárt udvari távirányított elektromos tolókapu rendszer
 • Szeparált erkély és közvetlen teraszos kertkapcsolat
 • Emeltszintű fűtéskész átadás

Az ingatlan udvarán minden lakáshoz 1 db saját zárt udvari gépjármű parkoló, emellett a földszinti lakásokhoz egyedi alapterületű zárt kertrészek tartoznak.
’CSOK’ igénybevétele esetén lakásaink után az 5%-os ÁFA összege visszaigényelhető, és az így vásárolt lakásaink illetékmentesek!
Mindemellett lakásainkra „babaváró” hitel állami kamattámogatással 10 millió Ft-ig igénybe vehető!

Az Adásvételi előszerződés megkötése a lakás vételárának 3 %-ával már lehetséges, amely összeg az építkezés indulásakor a lakásár további 7 %-ának átutalásával 10 % foglalóvá minősül.
Vevőinknek az aktuális készültségekhez tartozó utalásaikat mindig csak készültségarányosan és utólag szükséges megtenniük.
Hitelt igénybevevő Vevőinknél csak az önerő mértékéig és szintén utólag szükséges befizetést teljesíteni.

A teljes épület és a lakások teljesítik a „közel nulla energiaigényre vonatkozó követelmény” előírását.

Ne feledje! Lakásaink vételára már tartalmazza a saját zárt udvari Gépjárműparkolót valamint a jövőbemutató,
lakásonkénti egyedi Napelemes energiaellátó rendszert is.
Harmónia-ház Fertődön, harmóniában a Természettel…

Biztonság és kényelem...

Harmónia társasházunkat szintén a legszigorúbb előírások szerint terveztük, amelyet a környezet adottságait is figyelembe véve úgy helyeztünk el, hogy az ingatlan udvarán minden lakáshoz 1 db saját zárt udvari gépjármű parkoló, emellett a földszinti lakásokhoz egyedi alapterületű zárt kertrészek tartozhassanak.
Tervezőink, Kivitelezőink és Műszaki ellenőrünk sokéves szakmai tapasztalata is garancia a kiváló minőségre!
A korszerű műszaki megoldásoknak köszönhetően Ön egy modern, alacsony fenntartási költségű, kiváló és értékálló ingatlanhoz juthat!

Hő- és hangszigetelés

A Center-Home Lakások előzőleg már megépített fertődi társasházához hasonlóan a Harmónia-ház hő- és hangszigeteléséhez is EPS lemezeket alkalmazunk, melyeket a tűzvédelmi szempontból kritikus helyeken a leghatékonyabb kőzetgyapot termékekkel helyettesítünk.
Harmónia-házunkat az épülethatároló szerkezetek hőátbocsátási tényezőjének legújabb követelményértékeit figyelembe véve építjük.
A kimagasló hő- és hangszigetelés érdekében a homlokzati hőszigetelés 18 cm-es, nemesvakolat felületképzéssel, az ablakok Kömmerling típusú 88+ profilrendszerű nyílászárók 3 rétegű, 48 mm, LowE-Argon-Argon-LowE rétegrendű, melegperemes üvegezéssel és rejtett tokos redőny előkészítéssel készülnek. A TPS egy új technológia, ami jelenleg az egyik legkorszerűbb az üveggyártásban.
Az ajtók szintén Kömmerling típusú, tömör, 44 mm acélmerevített ajtópanellal és biztonsági zárral ellátottak.

Intelligens otthon

Lakásainkhoz a megnövelt biztonság, energiatakarékosság és kényelem jegyében igény szerint biztosítjuk Vevőinknek az EcoHome Intelligens otthonvezérlő rendszert, amely megkönnyíti használója mindennapjait és lehetőséget ad az elektromos eszközök működésének automatizálására, felügyeletére. Tulajdonosa szabályozni és ellenőrizni tudja a világítást, a nyílászárókat, a fűtést, kamerákat, stb. a világ bármely pontjáról. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

Válasszon a Harmónia-ház lakásaiból!

Válassza ki melyik állítás igaz Önre, és kattintson rá!

Lakáscélra

Egy modern, kényelmes és szép lakásban szeretne élni? Részletek itt:

Befektetőknek

Biztonságos és értékálló befektetést keres, magas hozammal? Részletek itt:

+

Ausztriai munkavállalóknak

Ausztriában szeretne munkát vállalni vagy már ott dolgozik? Nézze meg mit ajánlunk!