Harmónia-ház: Biztos befektetés, Magas hozammal!

ami értékálló és még büszke is lehet rá…

Ingatlanbefektetés Fertődön!

Ha olyan befektetést szeretnénk, amelyik biztonságos, és a bankbetétekhez képest lényegesen nagyobb hozamokat lehet elérni vele, akkor a legtöbben egyből az ingatlanra gondolnak.

Azonban Fertődön, ahol azországos átlaghoz képest kevesebb a megfelelő ingatlanok száma, erre nem nagyon volt lehetőség. Pedig a kereslet óriási… Mi a megoldás?

Óriási kereslet a nívós, modern bérelhető lakásokra

Miközben Ausztria folyamatosan biztosítja a lehetőségeket a nagyszámú magyar munkaerőnek, Fertődön használt lakást vásárolni nem egyszerű feladat, lakást bérelni pedig még nehezebb!

Az Ausztriában munkát vállalók eddig kénytelenek voltak a határtól távolabbi otthonokból ingázni, esetleg közelebbi, de alacsonyabb nívójú használt ingatlanba költözni. Számukra egy új lakás volna az ideális megoldás!

Most itt van a lehetőség:

Fertőd fejlődő városrészében, az újonnan átadott Fertődi Kulturális és Szolgáltató Központ közelében épül Harmónia-házunk, amely kompromisszumokat nem ismerve – korábbi társasházunkhoz hasonlóan – szintén a legmagasabb színvonalat és igényeket célozta meg.

Most egy modern, innovatív lakásunk, egyedi napelemes energiaellátó rendszerrel, inverteres klímával és 1 db zárt udvari gépjármű parkolóval kedvező feltételekkel az Öné lehet.

Érdeklődjön a részletekről telefonon vagy e-mailben!

Miért érdemes itt lakást vásárolni?

A sok válaszból csak 6 nyomós érv…

1. Befektetés

Az új városrendezési terv szerint e városrészben lesz az új városközpont, így leendő lakásával értékálló és hosszútávú befektetésre számíthat, miközben lakását akár bérbe is adhatja.

2. Magas minőség és innovatív tartalom

Harmónia-házunk kivitelezése is a legszigorúbb szabványok szerint történik, miközben lakásainkat hosszabb élettartamra és több generációra terveztük.

3. Alacsony rezsiköltség

A lakástulajdonosok nagyon alacsony rezsiköltséggel számolhatnak, köszönhetően az innovatív, lakásonként egyedi napelemes energiaellátó rendszernek, a 3 rétegű nyílászáróknak és a korszerű 18 cm-es hőszigetelésnek valamint az energiatakarékosságot előtérbe helyező további megoldásoknak.

4. Modern kialakítás

A minőségi anyagok mellett a lakások kialakítása is a legmagasabb igények szerint történik: világos, kényelmes terek, hangszigetelt falak, saját zárt udvari gépjármű parkoló, biztonsági beléptető rendszer, elektromos tolókapu rendszer, lakásonként egyedi napelemes energiaellátó rendszer, energiahatékony REMEHA kondenzációs kazántechnológia, 3 rétegű nyílászárók, korszerű 18 cm-es hőszigetelés, stb.

5. Elhelyezkedés

Az osztrák határ közelsége miatt Ausztriában dolgozó munkavállalók a Harmónia-házunkban munkahelyükhöz közelebb találhatnak kedvezőbb áron minőségi, takarékos, értékálló lakásokat, amelyek mindig piacképesek lesznek.

6. Kiváló ár/érték arány

Több generációra terveztünk és számos egyedi műszaki megoldást alkalmazunk, amelyek következtében Harmónia-házunk lakásai nem csak takarékosak és piacképesek, de értékállók is maradnak.

Kiváló minőség, magas műszaki tartalom, innovatív technológia megfizethető áron, Harmónia-ház Fertődön!

Legújabb társasházunkat is a legszigorúbb előírások és elvárások szerint építjük!
Ez érdekel

Ha most választ lakásainkból, akkor nagy értékű kedvezményben részesül!

Most bevezető áron regisztrálhatja leendő lakását 3 % vételárelőleggel. Ne feledje, bevezető áraink csak korlátozott ideig érvényesek!
Lakása mellé grátisz biztosítunk egy zárt udvari gépjármű parkolót 1.000 000,- Ft értékben…
Leendő lakásához igény esetén az ECOhome intelligens okosotthon rendszert grátisz biztosítjuk.
Foglalja le lakását most még bevezető áron, extra kedvezménnyel!

Azonban azt tudnia kell, hogy a vásárolható szabad lakásaink száma folyamatosan csökken!

Az idő most jelent igazán pénzt Önnek, hiszen az építőanyagok miatti áremelkedéseket szintén megtakaríthatja!

Jelentkezzen most, hogy lakásvásárlását megtakarításokkal kezdje!

Ez érdekel

Hogyan juthat hozzá a lakáshoz és a milliós kedvezményekhez?

Felveheti velünk a kapcsolatot és mi válaszolunk kérdéseire, segítjük a tájékozódását, valamint kérése esetén személyesen bemutatjuk az építkezést. Miután kiválasztotta az igényeinek megfelelő lakást, rövid időn belül sor kerülhet a szerződés aláírására.

Cégünk hitelfelvételi lehetőséget biztosít lakásvásárlói számára.

Fertőd leendő belvárosában építünk, ahol az árak még emelkedni fognak!

Itt létesült a közelmúltban megépített Fertődi Kulturális és Szolgáltató Központ, amelyben a Polgármesteri Hivatal is helyet kap, ugyanakkor az Esterházy-kastélyt elkerülő új út és az új körforgalom átadásával az osztrák határhoz még gyorsabban és még rövidebb idő alatt lehet kiérni.

Ez érdekel

Néhány válasz a felmerülő kérdéseire

A többit telefonon, e-mailben vagy az építkezés helyszínén megválaszoljuk

Teljes körű tájékoztatás

Munkatársunk pontosan bemutatja a lakások technikai és műszaki paramétereit. Igény esetén az építkezés helyszínén is találkozhatnak. Ezt követően Ön pontosan látja az építkezés valamint a lakásvásárlás folyamatát és hogy miként veheti át új otthonának kulcsát.

Személyre szabott fizetési feltételek

Munkatársunk megismerteti Önt a pénzügyi- és hitellehetőségről, valamint a lakástámogató programról is. Kérés esetén elkészíti Önnek a személyre szabott lakásvásárlási tervét, segíti a szükséges dokumentumok kitöltését és az ügyintézést!

Biztonságos lakásvásárlás

A CENTER-HOME KFT. nem a vevői befizetésekből építkezik! Vevőinktől készültségarányosan, mindig csak utólag kérjük az aktuális készültségekhez tartozó vételárrészletet. Válaszolunk kérdéseire, segítjük a tájékozódását és kérése esetén bemutatjuk az építkezést.

Jelentkezzen most, hogy kérdéseire mielőbb választ kaphasson!

Tel.: + 36 70 275 3345
Érdekel