Harmónia-Ház: Ausztriában munkát vállalóknak

Mert háttér nélkül nincs teljesítmény…

Nem mindegy a távolság

Ausztria folyamatosan biztosítja a lehetőségeket a nagyszámú magyar munkaerőnek, de aki Ausztriában dolgozik, annak meg kell küzdenie a napi ingázás fáradalmaival.

A Harmónia-ház színvonalas lakásai Fertődön, Ausztriától csak 8 km távolságra találhatóak, így az ingázás szinte a lehető legkisebb távolságra és időre csökkenthető.

A minőségi anyagok és innovatív technológia mellett a lakások belső kialakítása is a kényelmi igények szerint történt: fiatalos, világos, kényelmes terek, hangszigetelt falak, saját zárt udvari gépjármű parkoló, biztonsági beléptető rendszer, elektromos tolókapu, stb.
Vevőink rendkívül alacsony üzemeltetési költséggel számolhatnak, köszönhetően a lakásonként egyedi napelemes energiaellátó rendszernek, a 3 rétegű nyílászáróknak, a korszerű 18 cm-es hőszigetelésnek, az energiahatékony, REMEHA kondenzációs kazántechnológiának és a energiatakarékosságot előtérbe helyező további megoldásoknak.

Mindemellett több generációra terveztünk és számtalan egyedi műszaki megoldást alkalmazunk: Harmónia-ház Fertőd, harmóniában a Természettel.

Most itt van a lehetőség:

Fertőd fejlődő városrészében, az újonnan átadott Fertődi Kulturális és Szolgáltató Központ közelében épül Harmónia-házunk, amely kompromisszumokat nem ismerve – korábbi társasházunkhoz hasonlóan – szintén a legmagasabb színvonalat és igényeket célozta meg.

Most egy modern, innovatív lakásunk, egyedi napelemes energiaellátó rendszerrel, klíma előkészítéssel és 1 db zárt udvari gépjármű parkolóval kedvező feltételekkel az Öné lehet.

Érdeklődjön a részletekről telefonon vagy e-mailben!

Miért érdemes itt lakást vásárolni?

A sok válaszból csak 6 nyomós érv…

1. Befektetés

Az új városrendezési terv szerint e városrészben lesz az új városközpont, így leendő lakásával értékálló és hosszútávú befektetésre számíthat, miközben lakását akár bérbe is adhatja.

2. Magas minőség és innovatív tartalom

Harmónia-házunk kivitelezése is a legszigorúbb szabványok szerint történik, miközben lakásainkat hosszabb élettartamra és több generációra terveztük.

3. Alacsony rezsiköltség

A lakástulajdonosok nagyon alacsony rezsiköltséggel számolhatnak, köszönhetően az innovatív, lakásonként egyedi napelemes energiaellátó rendszernek, a 3 rétegű nyílászáróknak és a korszerű 18 cm-es hőszigetelésnek valamint az energiatakarékosságot előtérbe helyező további megoldásoknak.

4. Modern kialakítás

A minőségi anyagok mellett a lakások kialakítása is a legmagasabb igények szerint történik: világos, kényelmes terek, hangszigetelt falak, saját zárt udvari gépjármű parkoló, biztonsági beléptető rendszer, elektromos tolókapu rendszer, lakásonként egyedi napelemes energiaellátó rendszer, energiahatékony REMEHA kondenzációs kazántechnológia, 3 rétegű nyílászárók, korszerű 18 cm-es hőszigetelés, stb.

5. Elhelyezkedés

Az osztrák határ közelsége miatt Ausztriában dolgozó munkavállalók a Harmónia-házunkban munkahelyükhöz közelebb találhatnak kedvezőbb áron minőségi, takarékos, értékálló lakásokat, amelyek mindig piacképesek lesznek.

6. Kiváló ár/érték arány

Több generációra terveztünk és számos egyedi műszaki megoldást alkalmazunk, amelyek következtében Harmónia-házunk lakásai nem csak takarékosak és piacképesek, de értékállók is maradnak.

Biztonság és kényelem...

Harmónia társasházunkat szintén a legszigorúbb előírások szerint terveztük, amelyet a környezet adottságait is figyelembe véve úgy helyeztünk el, hogy az ingatlan udvarán minden lakáshoz 1 db saját zárt udvari gépjármű parkoló, emellett a földszinti lakásokhoz egyedi alapterületű saját zárt kertrészek tartozhassanak.
Ez érdekel

Néhány válasz a felmerülő kérdéseire

A többit telefonon, e-mailben vagy az építkezés helyszínén megválaszoljuk

Teljes körű tájékoztatás

Munkatársunk pontosan bemutatja a lakások technikai és műszaki paramétereit. Igény esetén az építkezés helyszínén is találkozhatnak. Ezt követően Ön pontosan látja az építkezés valamint a lakásvásárlás folyamatát és hogy miként veheti át új otthonának kulcsát.

Személyre szabott fizetési feltételek

Munkatársunk megismerteti Önt a pénzügyi- és hitellehetőségről, valamint a lakástámogató programról is. Kérés esetén elkészíti Önnek a személyre szabott lakásvásárlási tervét, segíti a szükséges dokumentumok kitöltését és az ügyintézést!

Biztonságos lakásvásárlás

A CENTER-HOME KFT. nem a vevői befizetésekből építkezik! Vevőinktől készültségarányosan, mindig csak utólag kérjük az aktuális készültségekhez tartozó vételárrészletet. Válaszolunk kérdéseire, segítjük a tájékozódását és kérése esetén bemutatjuk az építkezést.

Jelentkezzen most, hogy kérdéseire mielőbb választ kaphasson!

Tel.: + 36 70 275 3345
Érdekel